Jobstudent/pleinverantwoordelijke voor speelpleinwerking gezocht

Het gemeentebestuur van Herenthout zoekt een jobstudent (M/V) voor de periode van 30 juni tot 25 juli 2014. Hij/zij zal nauw samenwerken met de jeugddienst en de speelpleinwerking in goede banen leiden.

 Lees meer

Sluitingsdagen loketten gemeentehuis

De loketten van het gemeentehuis, dus Loket Leven & Ondernemen, Loket Bouwen & Wonen en Loket Vrije Tijd zijn enkel open in de voormiddag op 3 & 4 maart 2014.

 Lees meer

Tekeningen & foto's van Letterfretter in onze bib

Onze bib werkt mee aan de vierde ‘Letterfrettertournee’ met gratis workshops, lezingen en optredens voor kinderen en volwassenen. Nog tot 16 maart 2014 kan je in ons leeslokaal tekeningen en foto’s bekijken van de workshops van Mattias De Leeuw voor vier- tot zevenjarigen rond 'Mijn fijne geluidenboekje' van onze zesde Kidsdag.

 Lees meer

Herstellingswerken rioolputdeksel Molenstraat

Vanaf maandag 3 maart 2014 start Pidpa met de herstellingswerken van het rioolputdeksel aan het kruispunt Molenstraat - Hazenstraat.

 Lees meer

Carnaval verzekerd?

De plezantste periode van het jaar staat voor de deur. De Huirtuitse stoeters kijken traditiegetrouw al maanden uit naar de feestelijkheden. Aan een ongelukje denken we dan niet snel, maar het is natuurlijk snel gebeurd.

 Lees meer

Sluitingsdagen Peuters & zo

Elke vrijdagvoormiddag organiseert Peuters & zo in onze gemeente een speelpunt voor alle kinderen van 0 tot 3 jaar en hun mama, papa, grootouders of babysit.

 Lees meer

Prijzen en voorwaarden van de samenaankoop hoogrendementsglas

Heeft je huis nog enkel glas of oud (slecht isolerend) dubbel glas? Besef dan dat er heel wat warmte ontsnapt langs deze weg. Als je huis goed geïsoleerd is, kan hoogrendementsglas een volgende stap naar een lagere energiefactuur zijn.

 Lees meer

Voordracht 'De oorlog tegen Syrië' door Daniël Maes

Op donderdag 13 maart 2014 om 20.00 uur kan je in GOC Ter Voncke de voordracht ‘De oorlog tegen Syrië’ door Daniël Maes bijwonen.

 Lees meer